Binnen 3 minuten was ik mijn goedbetaalde baan als Adviseur Online Marketing kwijt.

Totaal onverwacht waren ineens mijn zekerheid en dat wat ik het allerliefste deed verdwenen. Gone!

Ik wist ook, om weer een leuke, uitdagende en goed passende baan te vinden (ik was begin 50), gaat me vast niet lukken. En eerlijk gezegd wilde ik ook nooit meer werken voor de 2e Porsche van mijn baas.

Toen ik hoorde dat je dankzij internet heel goed voor jezelf kan beginnen, dacht ik: waarom niet? Ik had al 20 jaar professionele ervaring met online marketing en verkopen via internet en was goed in het helpen van klanten. Dat varkentje zal ik wel even wassen, dacht ik…

Als een jonge hond stortte ik me op de nieuwste ontwikkelingen, volgde trainingen over ondernemerschap, maakte mijn eerste online programma’s en werd gevraagd als spreker.

Toen bleek dat ik er van kon leven, wist ik dat dit nooit meer iets anders wilde.

Maar ik voelde ook, er zit nog veel meer in mij, alleen komt dat er maar steeds niet uit. Ik wil méér kunnen betekenen voor mijn klanten, maar helaas bleek wat ik geleerd had, niet toereikend. Ik liep vast. Een tijd van frustratie, dure coaching en gespecialiseerde trainingen volgde, maar leverde me niets op. Achteraf had dat een duidelijke oorzaak: er werd geadviseerd ‘hoe anderen het doen’ en ‘hoe het voor die en die wel een keer gewerkt had’ en niet wat ik moest doen om het voor mij te laten werken.

Ik keek buiten het wereldje waar ik inzat en vond daar een coach die mij wel begreep. Die voelde wat ik nodig had, die zag wat ik kon, maar mij ook onomwonden vertelde wat ik verkeerd deed! Een verademing.

In een klap werd alles anders. Binnen een week lag mijn oude businessmodel in de prullenbak, creëerde ik een totaal nieuw programma en sprong een gat in de lucht toen direct al de eerste klant zich inschreef.

Mijn programma’s zijn nu op mijn lijf geschreven, ik voel me vrijer, kan meer klanten helpen in minder tijd en die zijn ook nog eens zo leuk dat ik er elke dag weer naar uitzie om hen te kunnen helpen.

Wat je over mij moet weten

Ik ben een recht door zee online marketing & business coach die eerlijk is over wat wel werkt voor jou en wat niet. Ik wil maar 1 ding: dat jij het resultaat haalt dat je voor ogen hebt. Ik vind het geweldig als je veel ideeën hebt en heb een enorm open mind, maar bij mij kom je niet weg zonder keuzes te maken (of je het fijn vindt of niet) én te doen wat er nodig is om jouw dromen waar te maken. Je zal op jezelf moeten kunnen reflecteren, als je met mij aan de slag gaat, maar als je daartoe bereid bent, ga ik tot het uiterste om jou te helpen. Ik geloof niet dat succes afhangt van een ‘geheime’ succesformule, een specifieke tool of de stand van de planeten. Wel van marketing die matcht met wat jij in de wereld neer wilt zetten.

Wat is typisch Thijs?

Ik lees graag non-fictie boeken waardoor ik het beste uit mezelf haal, zoals Diep Werk, One Thing, en Claim Your Power. Ik houd van Kaizen, Mindmapping en strategisch werken. Ik mediteer elke dag een half uur, loop regelmatig hard en zoek voortdurend manieren om mijn intuïtie verder te versterken.

Mijn visie op ondernemen

Ik geloof dat online ondernemen gaat over het Helpen van Klanten, niet om het Volgen van Hypes. Als je dicht bij jezelf blijf en gewoon doet wat je moet doen, is dankzij internet de Sky de Limit. Zeker als je bereid bent te investeren en vast te houden aan je plan.

Laten we kennismaken!

Contact opnemen met Thijs van Halewijn - Online Marketing & Business coach

Denk je dat ik jou als coach kan helpen met het flink laten groeien van jouw omzet? Klik op de knop hierboven en stuur me jouw bericht. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op. Leuk!