Wat goed dat je hier bent!

Jij bent een gedreven dienstverlener met een prachtige droom, die wil floreren met authentieke marketing die past bij jou!

Thijs van Halewijn Online Marketing ExpertVoor jou geen ‘One-Size-Fits-All’. Geen goedkope trucs of ‘slimme’ sales technieken. Nee. Jij wilt het op jouw manier doen. Zodat je voelt dat het klopt. Want je weet: jouw klanten willen je zien zoals je bent. Dán komen ze naar jou toe. De juiste klanten. Met wie het écht matcht!

Maar misschien loopt het allemaal niet zoals jij zou willen. Je bedrijf, de verkoop van die prachtige dienst. Die lancering die veel te weinig opleverde. Die workshop met te weinig deelnemers.

Je wilt geholpen worden. Maar alleen, als het 100% recht doet aan wie jij bent! Zodat je voelt, ja, dit is hoe ik het wil! En alles op zijn plek valt. En het energie oplevert, in plaats van kost!

Daarom leer ik jou, hoe je je diensten online kan verkopen op een manier die bij jou past.

Dat doe ik via mijn programma Passion To Profit en één-op-één begeleiding.

In mijn Passion To Profit leer je hoe je op jouw eigen authentieke manier jouw dienst kan verkopen, van A tot Z. In mijn één-op-één begeleiding haal ik het allerbeste in je naar boven en houd ik je accountable.

ThijsTalks (de spreker in mij)

Thijs van Halewijn - Spreker Online Marketing Business Coach

Ik spreek graag voor een zaal van gedreven ondernemers, die de wereld mooier willen maken. Ik geef mijn visie op ondernemerschap en inspireer je met persoonlijke verhalen en anekdotes. Eerlijk, oprecht, kwetsbaar.

Ondernemen is vallen en opstaan. Maar ook dé kans op persoonlijke groei!

“Je was amazing. Zo inspirerend… Dankjewel!!!” – Yvette Tick, Storytelling Coach


Heb je het gevoel dat mijn verhaal perfect past op jouw event?

Laat het me gerust weten via de mail: ik reageer altijd.

Toen ik begon…

Zag ik mezelf niet als ondernemer. Ik had een aardige start, maar maakte lange dagen en verdiende niet bijster. Het gevoel van ‘vechten tegen de bierkaai” werd groter en groter.

Tot ik knapte. Ik weet nog goed, ik zat aan de keukentafel. Mijn handen in het haar en tranen op mijn wangen. En riep uit: “Ik kán het niet, ik káp ermee…!!”

Iets in mij zei dat ik door moest gaan.

Gelukkig nam ik mijn beste beslissing ooit: ik besloot de kracht van internet voor me te laten werken. Ik volgde de beste ondernemers, investeerde duizenden euro’s in trainingen, zocht uit waar het bij marketing wérkelijk om draait en ging werken volgens een systeem van bewust gekozen marketingstrategieën. Ondanks twijfel, angst om te mislukken en de voortdurende neiging om tegen het succes van anderen op te kijken, zette ik door!

In een jaar tijd maakte ik 3 challenges en 3 online programma’s

Die sloegen in als een bom. Vooral mijn “Signature Program” Passion To Profit scoort hoge waarderingen en heeft al tientallen ondernemers geholpen hun bedrijf op de kaart te zetten. Sinds de lancering word ik ook vaak gevraagd voor één-op-één advies.

En last but not least: inspireer ik anderen weer met mijn verhaal op grote events! What a job!! 🙂

In 1,5 jaar tijd stond mijn bedrijf als een huis.

Mijn werk geeft nu de voldoening die ik voor ogen had. Financieel, maar vooral omdat ik nu veel meer ondernemers bereik dan voorheen. En ze nu nog beter helpen. Nog steeds ben ik verrast en geraakt door de persoonlijke bedankmails die ik van klanten krijg.

Ik wil maar 1 ding: jou laten schitteren! Omdat jij het verdient zichtbaar én succesvol te zijn, zodat je meer mensen kan helpen. Ga ervoor!

Oh ja, en persoonlijk:

  • lees ik graag non-fictie boeken over onderwerpen als: menselijke beïnvloeding, de werking van het geheugen, inspirerend presenteren en strategisch ondernemen
  • houd ik mijn geest in balans door dagelijks te mediteren
  • stretch ik mijn lichaam met behulp van yoga
  • zoek ik steeds betere manieren om mijn intuïtie te ontwikkelen
  • en houd ik van mindmappen, gestructureerd en vooral diep werken

dan weet je dat alvast … 😉

>>>

Maud Peij en Thijs van Halewijn Marketing Business CoachingHet meest dierbaar zijn mijn 2 jongens en de liefde van mijn leven: Maud Peij.

Zij is mijn vraagbaak, steun, inspirator en heeft 16 jaar internationale marketing ervaring. Ze is nauw betrokken in de PTP Community en bij de livedagen van Passion To Profit.

 

 

 

 

 

Voel je een match en wil jij een sprong maken?

Vraag een GRATIS Business Check aan (via Skype), dan bespreken we wat je wilt bereiken, wat je tegenhoudt en hoe ik je daarbij helpen.