Leuk dat je deze pagina bekijkt!

Ik geloof dat jij als ambitieuze dienstverlener met een droom, waardevol werk doet en bijdraagt aan een mooiere wereld.

Maar ook, dat je worstelt met het vinden van klanten via internet. Dat is jammer, want daardoor bereik je te weinig mensen, verdien je niet genoeg en heb je niet de impact die je graag zou willen.
De Gewoon DOEN Challenge

Daarom leer ik hoe je jouw diensten online kan verkopen, op een manier die bij jou past.

Dat doe ik via mijn online programma Passion To Profit (waarin je stap voor stap leert hoe je beter kan verdienen met jouw passie) en één-op-één begeleiding.

In mijn online programma’s leer ik je stap voor stap hoe je jouw passie online kan verkopen en meer klanten krijgt. Met mijn één-op-één begeleiding haal ik allerbeste uit jou naar boven.

ThijsTalks (de spreker in mij)

Thijs van Halewijn - Spreker Online Marketing Business Coach

Ik spreek graag voor een zaal van ambitieuze ondernemers, die de wereld mooier willen maken. Ik geef mijn visie op ondernemerschap en inspireer je met persoonlijke verhalen en anekdotes. Eerlijk, oprecht, kwetsbaar. Ondernemen is vallen en opstaan. Maar ook dé kans op persoonlijke groei!

“Je was amazing. Zo inspirerend… Dankjewel!!!” – Yvette Tick, Storytelling Coach


Heb je het gevoel dat mijn verhaal perfect past op jouw event?

Laat het me gerust weten via de mail: ik reageer altijd.

Toen ik begon…

Zag ik mezelf niet als ondernemer. Ik had een aardige start, dat wel, maar maakte lange dagen en verdiende niet bijster. Ik worstelde en dacht: “ik ben vast de enige”.

Ik weet nog goed dat ik aan de keukentafel zat, met mijn handen in het haar en tranen op mijn wangen. Ik dacht “ik kap ermee…!!”

Iets in mij zei dat ik door moest gaan.

En ik nam de beste beslissing ooit: ik besloot de kracht van internet voor me te laten werken. Ik ging voor de allerbeste coach, verdiepte me in de nieuwste marketingtechnieken en experimenteerde er op los. Ondanks mijn twijfels, angst om te mislukken en de voortdurende neiging om tegen het succes van anderen op te kijken, zette ik alles op alles.

Ik deelde het beste van wat ik geleerd had

Mijn gratis challenges en cursussen sloegen in als een bom. Ik lanceerde een dijk van een online programma en als kers op de slagroomtaart, een één-op-één coaching traject van 3 maanden. En ik werd uitgenodigd als spreker.

In 1,5 jaar tijd stond mijn bedrijf als een huis.

Mijn werk geeft me nu de voldoening die ik voor ogen had toen ik begon. Niet alleen financieel, maar vooral doordat ik nu veel meer ondernemers bereik en ze beter kan helpen. Ik ben nog steeds verrast door de persoonlijke bedankmails die ik regelmatig krijg van klanten.

Ik wil jou laten schitteren, want jij verdient het om zichtbaar te zijn en zo meer mensen te helpen. Ga ervoor!

Oh ja, en persoonlijk:

  • lees ik graag non-fictie boeken over onderwerpen als: menselijke beïnvloeding, de werking van het geheugen, inspirerend presenteren en strategisch ondernemen
  • houd ik mijn geest in balans door dagelijks te mediteren
  • stretch ik mijn lichaam met behulp van yoga
  • zoek ik steeds betere manieren om mijn intuïtie te ontwikkelen
  • en houd ik van mindmappen, gestructureerd en vooral diep werken

dan weet je dat alvast … 😉

Maar mijn allergrootste liefde is mijn gezin!

Voel je een match en denk je dat ik jou kan helpen?

Stuur me een berichtje op: thijs@whack-it.nl

Vertel me wat jouw eerstvolgende uitdaging is en waar je tegen aan loopt. Dan nodig ik je uit voor een goed gesprek.