“Een aanrader voor alle ondernemers die wel ongeveer weten welke richting zij op willen, maar een reuzenstap willen maken, zodat ze er ook echt  verder mee kunnen.

Ik heb deze dag als zeer positief ervaren en heb mooie inzichten gekregen: heel fijn dat ik nu een blauwdruk heb van een product dat ik op de markt ga zetten, inclusief de hele “verkoopladder”.positieve ervaring marketing begeleiding thijs van halewijn

– Kitty Weijers, Virtueel Assistent

>>>

“Door deze sessie heb ik een compleet nieuw en helder perspectief gekregen. Ik ga nu vol vertrouwen met mijn online aanbod aan de slag.

Dit is precies de structuur die ik nodig had om mijn droomaanbod neer te kunnen zetten, exact zoals ik het wil.”

– Marian van der Werff, Zienswijs Coaching

>>>

“Ik vond het prettig dat we er zelf mee aan de slag gingen en je met een concreet iets naar huis gaat. Dat was voor mij heel waardevol, want zelf liep ik steeds daarop vast.”

– Jeanet Visscher: eigenaar, loopbaancoach en kleur-& kledingstijladviseur bij Visible Younique

strategische marketing power dag

Wil jij graag jouw diensten verkopen, maar heb je het gevoel dat je helemaal vastzit? Omdat je veel losse ideeën in je hoofd hebt, en het niet lukt om die goed in gang te zetten? Eigenlijk te veel met ‘losse’ dingen bezig bent, die niet goed met elkaar samenhangen en je een beetje aan het ‘dolen’ bent?

Waardoor je blokkeert en het maar weer uitstelt of laat liggen, want ja, je komt er zelf toch niet uit. En het allemaal niet goed meer voelt, je er geen vertrouwen meer in hebt en ondertussen gelooft dat online succesvol worden onmogelijk is?

Als je dit herkent, denk ajb niet ‘het ligt aan mij’. Nee, zo veel ondernemers vinden dit lastig! Maar op de Strategische Marketing Power Dag wordt jouw marketing plan in no-time glashelder.

Onder mijn leiding (en samen met een leuke groep ondernemers zoals jij) maak je in 1 dag jouw eigen gestructureerde marketingplan! Je tekent uit hoe jouw perfecte aanbod eruitziet, hoe je het best jouw potentiële klanten opwarmt om het te gaan kopen én hoe je het meest effectief in contact komt met die klanten… Stap voor stap werk je op deze dag jouw eigen plan uit, zodat je na afloop glashelder hebt hoe je het gaat aanpakken.

Stel je eens voor; je hoeft je door niks of niemand meer te laten leiden, geen enkele hype of kekke tool heeft meer vat op je, omdat jij weet; DIT voelt goed. DIT is hoe ik het ga doen.

Met jouw persoonlijke plan onder je arm:
– doorbreek je de impasse waar je nu in zit
– krijg je glashelder welke stappen je moet zetten om jouw dienst te gaan verkopen
– heb je een concrete planning, zodat het ook super easy uitgevoerd kan worden
– krijg je geweldig veel rust en focus en laat je je nooit meer afleiden van jouw pad

Hoe cool is dat?

Wat we doen:

  • leun lekker achterover en leer hoe je succesvol wordt door mijn beproefde B.L.I.E.P. marketing model (de 5 strategieën voor online verkopen)
  • uitgelegd aan de hand van sprekende en inspirerende voorbeelden (succesvolle ondernemers passen dit toe, maar vertellen je dat nooit)
  • en… zelf aan de slag met het invullen van jouw persoonlijke marketingstrategie (vertaal het naar JOUW bedrijf)!
  • bespreken in de groep, aanvullende feedback zodat jouw kwartje helemaal valt
  • maak je je planning, zodat je je zelfverzekerder voelt dan ooit

“Gun jezelf deze super waardevolle dag, die gegarandeerd weer een stralende glimlach op je gezicht tovert!”

Waar?
Op een mooie locatie in de buurt van Utrecht (incl. koffie, thee en een uitstekende lunch!). Van ongeveer 10 – 16:30 uur, houd rekening met een kleine uitloop 😉

Voor wie?
Als je al online actief bent, misschien al wat programma’s gevolgd. Merkt dat je stagneert, je marketing meer gestructureerd wilt aanpakken (of zwakke plekken wilt opsporen en verbeteren) zodat je makkelijker je dienst kan verkopen.

>>>

Laat HIER jouw bericht achter en wees als eerste op de hoogte van de eerstvolgende datum

>>>