Maayke Mannaert coachee van Thijs van HalewijnIk vouw de bladen open van onze livesessie gisteren en lees wat daarop staat: wie, waarom, wat drijft mijn klanten, wat drijft mij.

Ik kreeg er gewoon kippenvel van en tranen in mijn ogen. Mijn eigen woorden, opgeschreven en aangevuld door jou, raken me. Wat mooi. Wat een geweldige sessie was het gisteren.”

– Maayke Mannaert, Fierce Female Entrepeneurs

“In alle veiligheid draait Thijs rustig de duimschroeven aan. Hij brengt focus: wat wil je komend jaar? Hoe dan? Waarom? En dwingt je om heel specifiek te worden. Dan komen de draken… Eén voor één worden ze verslagen en de mooiste inzichten ontstaan.

Dank je Thijs, ik heb weer focus, een lastige beslissing genomen, mijn stem gevonden en een plan van aanpak. Ik ga er voor!”

– Nicole Dubois, oprichter/eigenaar van het Conscious Leadership Center

marketing intensive (individueel, 4 maanden)

Heb je moeite om structuur te brengen in je online marketing, en kan je daarbij wel wat hulp gebruiken? Krijg je het maar niet voor elkaar om je ideeën om te zetten in iets tastbaars? Kost het je allemaal veel te veel tijd en levert het ook nog eens veel te weinig op? Wil jij accountable gehouden worden, zodat je ook echt gaat groeien?

Dan is 1-op-1 coaching perfect voor jou!

Gedurende een periode van 4 maanden word je intensief begeleid door mij: we stellen heldere doelen, bepalen de marketingstrategie die bij je past en ga jij ermee aan de slag. Daarbij ben ik jouw stok achter de deur en schiet ik te hulp zodra je stagneert.

Wat houdt het één-op-één coaching programma in?

 • 2 offline VIP ochtenden op een mooie locatie (perfect YouTime!)
  • Strategische sessies om je aanbod glashelder te maken
  • Je ideale klant aanscherpen en bepalen waar jouw focus moet liggen in je online marketing
  • Welke marketing en communicatie strategie moet je volgen en past bij jou? Hoe ga je dat doen?
  • Welke combi past bij je van offline/online? Hoe regel je dat?
  • Beide sessies zijn op een mooie locatie en incl. lekkere lunch
  • Te plannen in overleg en inzetbaar naar jouw behoefte
 • elke 3 weken een Skype
  • We hebben intensief contact over hoe het met je gaat
  • Wat heb je bereikt, wat ging goed, waar loop je tegen aan, waar kan ik je mee helpen, zodat je altijd door kan.
  • Skypesessies van ong. 1 uur
 • 1 Nood Skype (ongepland)
  • Voor als je echt vastloopt, inzetbaar wanneer jij wilt, zodat je direct verder kan
 • 4 maanden lang 24/7 mailcontact
  • ideaal voor Quick Decisions

Waarom 4 maanden?

Ik geloof in jouw kracht. Je hoeft niet jarenlang begeleid te worden om grote sprongen te kunnen maken. Juist door een intensieve afgebakende periode, kom jij in de versnelling, krijg je de helderheid die je zoekt en maak je keuzes waar je heel lang wat aan hebt.

Deelnemers vertellen me dat deze vorm van begeleiding hen heel veel energie geeft. Door ook regelmatig contact te hebben, houden ze focus en lossen we vastlopers direct op; zodat je altijd verder kan en in je flow blijft. Ook is opvallend dat ze allemaal zeggen dat ze in minder tijd veel meer bereiken.

BONUS: 

ONGELIMITEERDE toegang tot het online videomateriaal + opdrachten sheets van het programma Passion To Profit (twv 1247,- ex BTW).

Een super waardevol naslagwerk van 11 modules met alles over online marketing, begrijpen wat je klant nodig heeft, verzinnen van supertoffe weggevers, maken van salespagina’s en nog veel en veel meer… Je hebt 24/7 toegang, dus altijd de allerbeste informatie bij de hand, met 1 muisklik

Let op: dit werkt alleen als je coachable bent en bereid bent te investeren in tijd en geld!

Ik weet zeker dat je hiermee het allerbeste uit jezelf gaat halen en jouw droom waar kan maken.

> Ja, ik wil graag die grote stap maken: plan ajb een intake in